ПРАВООХОРОНЦІ ВІДЗНАЧАЮТЬ СВОЄ ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТО.

 4 липня Хорольщина, як і вся Україна відзначає професійне свято правоохоронців - День Національної поліції України.

 З цієї нагоди в Районному будинку культури відбулося урочисте зібрання та святковий концерт.

 З привітаннями до правоохоронців на урочистий захід завітали голова районної ради Віра Мартюк, виконуючий обов’язки голови районної державної адміністрації Сергій Абрамов, заступник міського голови Яна Карманська, депутат обласної ради, голова правління ПрАТ «Хорольський механічний завод» Михайло Міщенко, генеральний директор ТОВ Агрофірма «Хорольська» Павло Кандиба, начальник Хорольського відділу Лубенської місцевої прокуратури Полтавської області Вікторія Мазур та керівник Вишняківського місця провадження діяльності ДП "Укрспирт" Ігор Касіч.

 В своїх виступах гості подякували поліцейським за нелегку службу, відзначили, що з часу реформування органів внутрішніх справ значно зріс авторитет працівників райвідділу, довіра людей до них, та висловили сподівання, що поліцейські району і надалі будуть оберігати життя і безпеку громадян , а районна влада та громада буде в міру можливостей допомагати районній поліції в зміцненні матеріальної бази .

 З вітальним словом перед присутніми виступив начальник Хорольського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Полтавській області майор поліції Юрій Лохвицький.

 У своєму виступі він привітав підлеглих, подякував за добросовісне ставлення до виконання службових обов’язків, проявлені ініціативу, самовідданість в роботі і подякував Хорольській громаді за розуміння та підтримку.

 Як зазвичай пам’ятними нагородами та цінними подарунками були відзначені кращі із кращих, а митці Хорольщини подарували правоохоронцям свої творчі доробки.