Виробнича нарада із головами територіальних громад району.

 4 липня, голова районної ради Віра Мартюк та виконуючий обов’язки голови районної державної адміністрації Сергій Абрамов провели виробничу нараду із головами сільських рад та об’єднаних територіальних громад району.

 На повістку денну наради були винесені питання пов’язані із наповненням коштами бюджетів усіх рівнів та їх раціональне використання.

 Зокрема наголошувалося на забезпеченні галузей освіти,культури,медицини та соціального захисту населення.

 В цьому контексті, одним із головних питань що турбує керівників району та голів територіальних громад було забезпечення ліками хворих громадян та реактивами для проведення медичних аналізів.

 Також йшлося про участь у проектах розвитку територіальних громад, про перспективи розвитку комунальних господарств та проблемні питання централізованого забезпечення питною водою громадян і утилізації відходів.

На нараді окрім перелічених осіб також був присутній заступник голови районної ради Роман Гловацький який організовує та курує напрямок участі органів місцевого самоврядування району у проектах розвитку територіальних громад.

 Спільними зусиллями учасникам наради вдалося знайти шляхи вирішення ряду проблемних питань та намітити напрямки подальшої співпраці.