Шана живим й данина пам’яті полеглим у боротьбі за визволення Хорольщини

   19 вересня голова районної ради Віра Мартюк взяла участь у Всеукраїнській акції - естафеті пам’яті, яку ми прийняли від Миргородського району та мітингах Новоаврамівської ОТГ і Вишняківської сільської ради, а також в урочистій ході з нагоди 75-ої річниці визволення Хорольщини від фашистських загарбників.

   В святковій ході взяли участь в.о.голови районної державної адміністрації Сергій Абрамов, міський голова Сергій Волошин, голова ради районної Організації ветеранів Дмитро Кражан, учасники АТО, делегації з підприємств, установ, організацій міста, учнівська і студентська молодь, жителі міста.

   Вітаючи присутніх, голова районної ради Віра Мартюк сказала, що спливають роки і десятиріччя, проте хорольці, завжди з глибокою шаною пам’ятатимуть про мужність та героїзм славних воїнів-переможців у найбільшій і найжахливішій в історії людства війні. Велич подвигу тих, хто боровся за свободу, честь і мирне майбуття, не підвладна часу. Голова районної ради привітала земляків та гостей з Миргорода, які передали естафету пам’яті хорольцям, з важливою і святковою подією в історії нашого краю! Побажала присутнім на заході миру, добробуту, здоров’я, щастя, благополуччя, бадьорості духу та довгих років життя.

   Хвилиною мовчання, покладанням квітів до підніжжя меморіального комплексу «Вічний вогонь», привітаннями керівників району, зворушливими виступами вихованців дитячого садочка «Веселка» відзначили хорольці ювілейну річницю визволення міста від фашистських загарбників.