Привітання до Дня місцевого самоврядування

Шановні колеги, депутати районної, міської, сільських рад, службовці, працівники органів місцевого самоврядування Хорольського району!

 

Ми обрані людьми, які довірили нам представляти і захищати законні інтереси, гарантувати право на життя в демократичній, правовій державі. Тому ми зобов’язані повсякчас дбати про забезпечення соціально-економічних та культурних потреб наших громад, про добробут кожного мешканця району. І сьогодні, в непростий для українського народу час, саме органи місцевого самоврядування повинні виконувати волю громад та спільно відстоювати їхнє прагнення жити у цивілізованій, заможній та безпечній державі.

З нагоди Дня місцевого самоврядування висловлюємо вдячність усім, хто невтомно працює задля зміцнення демократичних засад розвитку суспільства.

Особливі слова подяки ветеранам самоврядної ниви, які своєю невтомною працею утверджували місцеве самоврядування у Хорольському районі.

Щиросердечні вітання депутатам та службовцям апарату обласної ради на чолі з Олександром Біленьким. Окремі слова подяки депутатам від Хорольщини Фахраддіну Мухтарову, Михайлу Міщенку та Ігорю Сірику, які завжди підтримують та відстюють інтереси громад району.

 

Бажаємо усім, хто працює на благо територіальних громад свого району, відстоює їхні запити та інтереси, міцного здоров'я, великого щастя, нових здобутків у роботі, родинного затишку та здійснення усіх життєвих мрій і сподівань.