ХОРОЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ ВІЙСЬКОВИЙ КОМІСАРІАТ ЗАПРОШУЄ НА ВІЙСЬКОВУ СЛУЖБУ ЗА КОНТРАКТОМ

ХОРОЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ ВІЙСЬКОВИЙ КОМІСАРІАТ ЗАПРОШУЄ НА ВІЙСЬКОВУ СЛУЖБУ ЗА КОНТРАКТОМ

Запрошує чоловіків та жінок віком від 18 до 50 років на військову службу за контрактом. Військовій частині А1546 потрібні фахівці з таких спеціальностей:

1. Командир роти охорони.

2. командир взводу охорони.

3. Начальник обслуги.

4. Командир взводу зв'язку.

5. Заступник начальника обслуги.

6. Начальник радіостанції.

7. Механік-водій МАЗ-543.

8. Водій категорії "С".

9. Навідник.

10. Обчислювач.

11. Командир відділення охорони.

12. Стрілець.

 

       З 01 січня 2019 року підвищено грошове забезпечення військовослужбовцям Збройних Сил України, мінімальне грошове забезпечення військовослужбовця за контрактом складає 10 200 грн. Щорічно військовослужбовці за контрактом отримують матеріальну допомогу на оздоровлення та матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань у розмірі місячного грошового забезпечення. 

           Військовослужбовці за контрактом мають можливість отримувати вищу освіту (заочно) у вищих військових і вищих навчальних закладах.

            Щорічна  відпустка для військовослужбовців за контрактом складає від 30 до 45 діб в залежності від вислуги років.

      Особи сержантського та старшинського складу які мають вищу освіту (бакалавр, спеціаліст, магістр) та бажають проходити військову службу на посадах офіцерського складу закінчують 3-х місячні навчальні курси у Вищих військових навчальних закладах Міністерства оборони України з подальшим отриманням первинного офіцерського звання – молодший лейтенант.

          У другій половині 2019 року буде завершено та здано в експлуатацію три гуртожитки на 375 ліжкомісць  для військовослужбовців за контрактом.

 

 

Адреса м. Хорол вул.. Небесна Сотня 21(066 3728046)