ПОВІДОМЛЕННЯ про засідання аукціонної комісії

22 лютого 2019 року відбулися два засідання аукціонної комісії для продажу об’єктів приватизації, що належать до спільної власності територіальних громад Хорольського району.

 На першому засіданні аукціонної комісії про продаж об'єкта приватизації - гаражів (боксів), розміщених за адресою: Полтавська область, Хорольський район, м.Хорол, вул.Незалежності,88, бокси №17-18 затверджені умови продажу на електронному аукціоні з умовами, на аукціоні із зниженням стартової ціни і аукціоні за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій по вказаному об¢єкту приватизації, а також інформаційне повідомлення про продаж.

Стартова ціна, інші умови продажу та інформаційне повідомлення про продаж об'єкта приватизації - нежитлової будівлі, розміщеної за адресою: Полтавська область, Хорольський район, с.Андріївка, вул. Миру, 33 визначатимуться аукціонною комісією після проведення незалежної оцінки об¢єкту, про що аукціонна комісія прийняла відповідні рішення та призначила дату чергового засідання.

Додаткове (третє) засідання аукціонної комісії про продаж об'єкта приватизації - нежитлової будівлі, розміщеної за адресою: Полтавська область, Хорольський район, с.Андріївка, вул. Миру, 33 відбудеться в понеділок            04 березня 2019 року о 09.00 год. в кімнаті депутата за адресою: Полтавська область, м.Хорол, вул.1 Травня,4.

Визначені аукціонною комісією умови продажу об’єктів приватизації  та розроблене інформаційне повідомлення про продаж підлягатимуть до подання на розгляд Хорольської районної ради з метою подальшого затвердження на сесії.

Протокол №1 аукціонної комісії можна переглянути тут.

 

Протокол №2 аукціонної комісії можна переглянути тут.